Reklama

Kiedy pieczywo jest zdrowe?

Chyba każdy zna podstawowe fakty dotyczące chleba i procesu jego wypieku. Jednak nie wszyscy wiedzą o tych największych sekretach pieczywa!

Chleb, chleb, chleb. Towarzyszy nam codziennie; mamy go w chlebakach, jest na każdej półce sklepowej w każdym jednym sklepie. Nie brakuje też fantastycznych piekarni, które oferują najbardziej jakościowe produkty tego typu. Dlatego też warto sprawdzić naszą rozmowę z panią Agnieszką, która razem ze swoim partnerem od lat prowadzi jedną z najbardziej szanowanych piekarni na sąsiedniej dzielnicy - na Ursynowie. 

Jeśli szukacie pieczywa, które nie będzie wywoływać negatywnych skutków zdrowotnych, musicie poznać odpowiedzi na poszczególne pytania, jakie zadaliśmy współwłaścicielce ursynowskiego lokalu. Ta rzemieślnicza piekarnia wie, jak robić, by zrobić odpowiednio. Z rozmowy dowiedzie się między innymi, w jaki sposób wypiekać, żeby było zdrowo i smacznie jednocześnie, jak również skąd pochodzi mąka czy skąd pochodzą najlepsze receptury.

To wszystko i jeszcze więcej prezentujemy w naszym materiale video. Zapraszamy do obejrzenia!

CZYTAJ RÓWNIEŻ:

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.


Reklama
Reklama
Wróć do