
Chyba każdy zna podstawowe fakty dotyczące chleba i procesu jego wypieku. Jednak nie wszyscy wiedzą o tych największych sekretach pieczywa!
Chleb, chleb, chleb. Towarzyszy nam codziennie; mamy go w chlebakach, jest na każdej półce sklepowej w każdym jednym sklepie. Nie brakuje też fantastycznych piekarni, które oferują najbardziej jakościowe produkty tego typu. Dlatego też warto sprawdzić naszą rozmowę z panią Agnieszką, która razem ze swoim partnerem od lat prowadzi jedną z najbardziej szanowanych piekarni na sąsiedniej dzielnicy - na Ursynowie.
Jeśli szukacie pieczywa, które nie będzie wywoływać negatywnych skutków zdrowotnych, musicie poznać odpowiedzi na poszczególne pytania, jakie zadaliśmy współwłaścicielce ursynowskiego lokalu. Ta rzemieślnicza piekarnia wie, jak robić, by zrobić odpowiednio. Z rozmowy dowiedzie się między innymi, w jaki sposób wypiekać, żeby było zdrowo i smacznie jednocześnie, jak również skąd pochodzi mąka czy skąd pochodzą najlepsze receptury.
To wszystko i jeszcze więcej prezentujemy w naszym materiale video. Zapraszamy do obejrzenia!
CZYTAJ RÓWNIEŻ:
Zobacz także:
Zobacz także:
Zobacz także:
Zobacz także:
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie