Reklama

Czy istnieje chleb bez węglowodanów?

Nadeszła kolejna rozmowa z cyklu o zdrowym pieczywie. Czy istnieje chleb bez węglowodanów? O tym opowiedziała pani Agnieszka.

W połowie listopada opublikowaliśmy pierwszą rozmowę z cyklu o zdrowym jedzeniu, a dokładniej o zdrowym pieczywie. Tydzień później udostępniliśmy wam wywiad dotyczący zdrowych przekąsek z pieczywa, również z panią Agnieszką z ursynowskiej piekarni "Dobry Chleb". 

Teraz, w następnej odsłonie naszego cyklu, z panią Agnieszką porozmawialiśmy na temat takich rodzajów pieczywa, które mają niski indeks glikemiczny. Ma to związek z tym, iż ilość węglowodanów, jakie w swoim składzie zawiera to pieczywo, jest mocno ograniczona. Tak więc jest to prawda - można upiec chleb z małą ilością węglowodanów! 

Ludzie mają różne powody co do tego, żeby szukać takich rozwiązań. Niezależnie od szczegółowych powodów, możliwości jest całkiem sporo. O rozwiązaniach dla takich osób jest udostępniona w naszym video rozmowa, do której warto zajrzeć już teraz - serdecznie do tego zachęcamy. 

Zachęcamy również o zasubskrybowania naszego kanału na platformie YouTube - Kanał Warszawski aby być na bieżąco z naszymi materiałami filmowymi!

CZYTAJ RÓWNIEŻ:

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.


Reklama
Reklama
Wróć do