
Nadeszła kolejna rozmowa z cyklu o zdrowym pieczywie. Czy istnieje chleb bez węglowodanów? O tym opowiedziała pani Agnieszka.
W połowie listopada opublikowaliśmy pierwszą rozmowę z cyklu o zdrowym jedzeniu, a dokładniej o zdrowym pieczywie. Tydzień później udostępniliśmy wam wywiad dotyczący zdrowych przekąsek z pieczywa, również z panią Agnieszką z ursynowskiej piekarni "Dobry Chleb".
Teraz, w następnej odsłonie naszego cyklu, z panią Agnieszką porozmawialiśmy na temat takich rodzajów pieczywa, które mają niski indeks glikemiczny. Ma to związek z tym, iż ilość węglowodanów, jakie w swoim składzie zawiera to pieczywo, jest mocno ograniczona. Tak więc jest to prawda - można upiec chleb z małą ilością węglowodanów!
Ludzie mają różne powody co do tego, żeby szukać takich rozwiązań. Niezależnie od szczegółowych powodów, możliwości jest całkiem sporo. O rozwiązaniach dla takich osób jest udostępniona w naszym video rozmowa, do której warto zajrzeć już teraz - serdecznie do tego zachęcamy.
Zachęcamy również o zasubskrybowania naszego kanału na platformie YouTube - Kanał Warszawski aby być na bieżąco z naszymi materiałami filmowymi!
CZYTAJ RÓWNIEŻ:
Zobacz także:
Zobacz także:
Zobacz także:
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie